Close
My secret lovers trafic videochat

De ce sa utilizezi Traficul Web in Videochat

Cu o experienta de peste 5 ani in industria videochat-ului putem face afirmatia ca utilizarea traficului in camerele modelelor din studio-ul tau de videochat, este unul din punctele cheie care iti aduc beneficii financiare majore.

Ce este traficul?

Trafic Web – este suma membrilor si a vizitatorilor din camera unui model de videochat,

„Injectarea” traficului reprezinta insa mult mai mult decat a atrage 10.000 guests, prin diverse metode in camera modelului tau.
Noi le oferim modelelor trafic de calitate, ceea ce inseamna o pozitionare superioara pe site-ul in care face broadcast.

Stim ca cele mai bune incasari in videochat se fac in general, cu putini membri. Totusi, pentru a ajunge ca acestia sa intre in camera modelelor din studio-ul tau, ele ar trebui sa aiba o pozitionare foarte buna in pagina site-ului pe care se face broadcast.

De ce spunem ca pentru a avea succes este nevoie de o pozitionare buna in pagina?
Simplu, poti verifica personal faptul ca modelele de pe prima pagina a oricarui site de broadcast fac bani! Este imposibil sa fi pozitionata pe prima pagina 7-8 ore fara sa generezi venituri. Aici intervine insa implicarea modelelor si training-ul oferit de studio-ul de videochat.

Ne gandim la un exemplu simplu: in momentul in care deschizi o pagina a unui site de socializare (Facebook, Instagram etc) primele lucruri ce iti atrag atentia sunt cele din prima parte a paginii, probabil vei da scroll pentru a te uita putin si mai departe, dar cu siguranta nu vei avea dorinta sa ajungi pana la postarile de ieri, mai ales daca ai multi prieteni sau pagini pe care le urmaresti. Aceasta situatie este valabila si in cazul membrilor ce acceseaza site-urile de videochat.

In momentul in care un membru este atras pe primele pagini de un model, va accesa room-ul acelui model si va petrece timpul on-line cu acesta. Drept urmare, nu va ajunge si pe pagina 52, unde este posibil sa fie plasate modelele tale.

Foarte multi parteneri ce detin studio-uri de videochat se lovesc de problema in care un model vine cu scuza ” Nu este traffic”. Acest lucru este total gresit.
Orice site are traffic, altfel nu ar rezista in industrie, singura problema este ca a crescut numarul de modele ce acceseaza aceste site-uri si practic traficul este impartit.

In acelasi timp, un model ce are 4 useri in camera dintre care unul este ea, celalalt este adminul, va avea un nivel de implicare scazut, nu va fi motivata sa faca absolut nimic pentru a atrage membrii si doar va astepta sa treaca acele ore online pentru a nu fi penalizata de catre studio.

Consideram ca atunci cand un model ajunge la momentul in care spune „Nu am trafic” nu este strict vina ei, intervine si implicarea studio-ului. Un model trebuie permanent promovat – mai ales atunci cand face bani!

MySecretLovers iti vine in ajutor!

Echipa noastra iti asigura o pozitionare mult mai buna a modelelor, drept urmare si o crestere vizibila in situatia incasarilor.

Creste si tu incasarile studio-ului tau de videochat! Solicita un test gratuit al serviciilor noastre!

CONTACT

Numarul de modele cu care colaboram este limitat, altfel nu ar mai fi rezultatul dorit, doar am ridica fiecare model unul peste celalalt in pagina.

Nu garantam minuni, nu promitem 100.000$ pe luna, noi doar ajutam modelul sa fie vazut!

De aici este datoria modelului sau a studio-ului sa realizeze o conversie cat optima a traficului.

Pretul serviciilor oferite de noi pot suferi modificari in timp si ne rezervam dreptul de a alege cu cine colaboram.

One Response to De ce sa utilizezi Traficul Web in Videochat

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *